Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte

sluiten


EIKEN IN MIDDENBERM N16 IN TEMSE

Beste Klant,

Ter informatie sturen wij u onderstaand persbericht van het agentschap Wegen en Verkeer :

"Het Agentschap Wegen en Verkeer plant vanaf woensdag 12 februari bomen aan op de middenberm van de N16. Over een zone van ongeveer 2 km tussen het kruispunt met de Hoogkamerstraat  en het kruispunt met de N419 komen eiken in de middenberm. Om de aanplantingen veilig te kunnen uitvoeren, gaat de linkerrijstrook tussen 9u en 16u dicht. De werkzaamheden zullen ongeveer 4 dagen duren. 
 
De oude aanplantingen in de middenberm zijn eind vorig jaar verwijderd. Er stonden veel dode bomen en struiken en het onderhoud van de middenberm was arbeidsintensief. Bovendien hinderde de oude beplanting op verschillende plaatsen de verlichting. De 96 nieuwe eiken zullen minder onderhoud vergen en worden zo aangeplant dat ze de verlichting niet kunnen hinderen."

11 februari 2014

E-newsletter

Akanta houdt zijn klanten steeds op de hoogte van de fiscale actualiteit via onze e-newsletter. We doen ons best om onze nieuwsbrieven kort, overzichtelijk en leesbaar te houden. Dit houdt in dat we geen uitgebreide wetteksten of eindeloze details opnemen. Uiteraard zijn wij altijd bereid om deze verder met u te bespreken. Neem daarvoor contact op met uw dossierbeheerder.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte

sluiten
  1. Een professionele totaalservice op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, opstart ondernemingen en sociaal advies
  2. Een persoonlijke en discrete relatie met een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor
  3. Wij denken actief mee met u op zoek naar oplossingen
  4. Een efficiënte samenwerking tussen uw bedrijf en ons kantoor
  5. Wij houden u op de hoogte van nieuwigheden inzake wetgeving, rechtspraak …

Bij Akanta beseffen we dat stilstaan achteruitgaan is. We leveren dan ook heel wat inspanningen om onze eigen activiteiten te optimaliseren en de service naar onze klanten te vernieuwen. Zo beschikken we over heel wat interessante elektronische tools (boekhoud- en facturatiepakket, Codabox ...) die ons toelaten om op een snelle en efficiënte manier gegevens uit te wisselen. Dit levert ons en u heel wat tijdswinst op en werkt dus kostenbesparend. Uiteraard volgen we alle nieuwe evoluties op de voet om zo maximaal te kunnen inspelen op nieuwe kansen.

Overtuigd van onze meerwaarde?

Aarzel niet om ons te contacteren